111130 , idag är dagen

Åker tåg igen, tågtid = bloggtid. Eller skulle jag blogga varje gång jag åkte tåg skulle det bli en jävla massa liv här, För oj vad jag åker tåg. Nu är jag påväg från Borlänge igen, kände att jag verkligen behövde träffa Emil innan jag flyttar. Idag så ryker tandställningen, Nej jag har inte fattat det än. Kommer nog inte ens förstå det när den är ute. Ikväll var tanken någon form av avskedsmiddag för mig.

Jag vill flytta nu, Några vill jag packa ner i en väska och packa upp i mitt gästrum. Några kan få stanna kvar. Det finns vänner och så finns det vänner. 

Häromdagen när jag jobbade kom en familj och skulle köpa läppstift åt dottern, Pappan i familjen tog tag i min arm, vred den och pekade på mina ärr och skrattade och sa en massa saker på vaddetnuvarförspråk. Så otrevligt. Så beter man sig väl inte. Idioter det finns.
OK. Färdig!

111123 , Blabla .. bla bla!

Nu sitter jag på tåget från Borlänge, vart och myst hos min pojkvän ett par dagar (myst = legat i soffan och sett på family guy medans han spelar battlefield 3 och skriker och slår i bordet ..). Nu kommer vi inte ses på ett tag tror jag, Jag ska ner till västergötland för att jobba och när jag kommer hem igen så är det dags att lassa bilen med allt jag äger för då ska jag flytta in i min fina fina trea ute på landet nere i västergötland, 30 min med pendeltåg från Göteborg. Juste, däremellan ska jag ta ut min tandställning!! Ni är nog få som förstår lyckan (eller iochförsig så är det väldigt många som har och har haft tandställning) , men att få ut den efter 3½ år.. lycka! 

Just nu så känner jag mig väldigt glad över hjälpsamma människor. Jag har paket att hämta ut i Solna, men får inte tag på avi'erna pga av olika anledningar så jag ringde ica och de sa att jag var tvungen att ha colli nummret, jag fick snällt ringa till feelunique i England och med min askassa engelska försöka få fram nummret, men nej något sådant hade jag ju inte. Så på ica ställde sig en tjej som förtjänar världens största kram och letade fram mina paket. Så jag sitter på tåget från Borlänge mot Stockholm för att hämta ut paket med julklappar och en ny nattkräm till moi!

Tävling

Har en liten tävling på andra bloggen! Klicka på bilden för att komma dit!

111112 - Känner alla sig ensamma?

Känner du dig ensam?

111108 - S&M (skulle man kunna säga)

SÅDÄRJA, Nu har jag ordnat en ny blogg!
Där blir det smink och skor skor skor. Eftersom jag inte vet hur man gör en blogg snygg på blogspot så får den se ut som den gör ett tag! LÄNK

111106 - FYYYND

Nu när jag ska flytta så är det mycket som ska införskaffas, Jag har bara bott i mindre lägenheter och nu är det 80 kvm som ska fyllas ut. Nu får jag äntligen plats med riktiga sängmöbler, så idag har jag vart och hämtat en sängstomme och två sängbord jag hittade på blocket. 500kr FEMHUNDRAKRONOR för alltihop, helt sjukt. Vilket fynd. Jag var bara tvungen att skriva om det och jag förstår att detta inte är intressant läsning!

RSS 2.0