111017

Visst kan man vara både lycklig och olycklig på samma gång?


111225

Äntligen kan jag sitta i vardagsrummet! Fick två soffbord i julklapp, superfina! i olika storlekar. Supermysigt här inne nu! Fått så fina julklappar, grejor till lägenheten och köksgrejor! Sånt där som inte är så kul att köpa men väldigt bra att ha! Nu ska jag och deggelito dexter fortsätta gosa! God jul!

111219

Ibland får man må såhär, såhär konstigt. Tror det är ensamhet bara. Inget att oroa sig för. Emil åkte hem idag, haft en supermysig helg tillsammans, tror det är därför det känns såhär. Tomt. 
Men jag har några roliga saker att se fram mot, Julafton SJÄLVKLART , på nyårsafton ska Oli och Andreas komma hit och det ska bli superduper roligt så ska vi till en supergullig tjej jag träffat på jobbet och hennes pojkvän (Det är väl så man lär känna folk nu när man är.. eh .. vuxen?) , nyår kommer bli KUL! Sen ska jag träffa Emil igen och seen åker jag till London i två dagar och hoppas att lilla mia bor kvar. Några pengar ska jag väl lyckats spara ihop så jag kan budget shoppa!
eh hm ja jo. Det var väl det lilla blogginlägget!

<3

Jag älskar att ha min farmor och faster nära. Har saknat det, var många år sedan och då var jag liten. Att bara kunna träffas för en fika är underbart. Faster har vart här ikväll och vi har skrattat, gråtit pratat gud och barn och piskor. Det jag vill ha sagt är : min familj är världsbäst.

111211

jFörsöker komma på vad man gör om dagarna när man inte jobbar varje dag och inte känner någon här nere. Städa har jag gjort, äter gör jag hela tiden. Pappa ringde och sa att det brunnit i nordstan under natten, som tur var så brann inte min arbetsplats ner! 
Öh. Någon i göteborg som vill bli min vän? Jag börjar bli rastlös.

111209

Nu vill jag tatuera mig. Gah. Måste göra klart lilla damen på överarmen.

111207

Det är så roligt att pyssla i lägenheten! Idag fick jag fina saker från mamma, så snällt. Det är verkligen det lilla som gör ett hem. Fortfarande tomt men det beror på soffan och soffbordet som jag inte har ännu. Soffbord hoppas jag flyttar in efter jul. Nej nu ska håret blekas och tonas.

111204, Flytt

Igår flyttade jag! När vi var "klara" på kvällen däckade jag och sov i många timmar! såhär ser det ut just nu, väldigt tomt och inte alls klart. Och ja, gardinerna ska sys upp och så ska det in gardiner i vardagsrummet, där ska det också in en soffa ett bord och en fåtölj. Idag var jag på en utförsäljning och köpte den fina blomman att ha ett ljus i, dum som jag är köpte jag bara en. Sedan var det kattmässa och jag var inte hel när jag kom därifrån, alla kattungar hade smält mig helt! En liten perser kisse tittade på mig och verkligen sa "TA MED MIG HEEM".
Dextris verkar gilla lägenheten!

111202 , inga barnbiljetter

Just hemkommen från ikea, tänkte bara säga - åk med rätt biljett annars blir resan dyr. 
Min bussresa på 25 min kostade mig 1200kronor. Mmmm.. bättre saker hade jag ju kunnat lägga det på.

111201 - wah tänder!

Första gången jag visar tänderna på bloggen! tadaa. Helvetesställningen är inte kvar!

RSS 2.0