110901

Makrill kan vara bland det godaste som finns. GOTT.
Idag träffade jag en instruktör på gymmet som visade mig hur man skulle träna, men nej, så kommer jag inte träna. Blir pass istället. Gym är för svårt!
Något hälsofreak som läser min blogg som skulle kunna ge mig lite tips på hur man blir av med fettet.. Vill få ordning på min mage utan plastikkirurgi helst.

Kommentarer
Postat av: Diana

Mja det går ju inte att punktförbränna fett men löpning är ju bra skit, för hela kroppen. Alla tycker det är tråkigt med löpning så kör på passen på friskis och se till att ge allt så ska du se att det händer grejer. Även fast jag tycker du är superdupermegafin som du är, men det spelar iofs ingen roll vad jag tycker utan vad du själv tycker:)

2011-09-01 @ 22:03:34
URL: http://diali.se
Postat av: sandra

rugby? ;) jag tränar själv det och det är super! annars är ju alltid situps bra, men det är tråkigt :P

2011-09-01 @ 22:21:01
URL: http://sandraluukinen.blogg.se/
Postat av: Emy

Om du börjar styrketräna så kommer fettmassan bli muskler = du kommer inte bli mindre. Så bästa är att jobba bort fettet för att sedan bygga muskler.

Testa LCHF - http://www.kostdoktorn.se/, och kör(som Diana skrev) löpning och sådant.

Inte för att du äger något sådant som fettmassa. Töten! :>

2011-09-01 @ 22:46:58
URL: http://emyvonhell.blogg.se/
Postat av: Diana

Jo jag vet, jag är själv en "sån". xD

Mat är faktiskt det som är lättare skulle jag säga, dra ner på kolhydraterna och ät proteinrikt (kött/fisk/ägg/soja). Ät fettsnålt om du inte vill ha mer av sånt ^.^ Se till att äta varierat, mycket grönsaker, mindre pasta/ris/bröd.

Jag tänkte göra göra om Emy sa, ska jobba bort fettet genom mycket kondition sen blir det att fokusera mer på musklerna, det är faktiskt väldigt roligt att styrketräna bara man vet vad man ska göra:)

Men om vi tittar på din tallriksbild tex, (ser inte vad det till vänster är dock) men makrill är jättebra, tomater + - noll men riskakan är boven så att säga. Haha inte för att det är speciellt mycket men det är kolhydrater. Jag skulle dock inte rekommendera att helt ta bort kolhydrater för det behövs med, fast i lagom mängd!Heja uppsatsen! :D

2011-09-01 @ 23:35:41
URL: http://diali.se
Postat av: Miranda

Pilates är helt grymt för magen! (:

2011-09-02 @ 15:34:23
Postat av: Fanny Roethlisberger

att du ska undvika fett är bullshit. att man blir fet av fett är lika sant som att du blir grön av grönsaker. äter man mycket fett och proteiner (LCHF) och lite/inga kolisar så håller du dig mätt, och du hamnar i något som heter ketos. när man är i ketos (inte äter kolisar/lite utav dem) så tar kroppen inte upp av fettet man äter, utan släpper istället av sig.

träning är inte för att gå ner i vikt, för det gör man inte, utan för att bygga muskler och må bra (alla borde träna, pinnar som sumon) och ju mer muskler du har - desto mer förbränner du. plus att man blir fastare och tightare = SNYGG.

så ät allt gott - du gillar ju bacon? kött? ät på! riktigt smör och ägg är världens bästa livsmedel - innehåller i princip alla vitaminer och mineraler vi behöver.

sist men inte minst - du är kickass snygg redan nu, men tränar du regelbundet och äter naturlig mat kommer du må jättebra inifrån och ut, vilket man ju ska sträva mot såklart! :) pusspårej

2011-09-02 @ 19:34:37
URL: http://www.fannyroethlisberger.blogspot.com
Postat av: Nicole

Ät hälsosam bra mat, skippa det onyttiga, drick mängder med vatten. (30ml per kg 30xvikt så får du ut hur mycket vatten din kropp behöver per dag).Mycket cardio träning, löparband osv. Som någon skrivit ovanstående så går det inte att punktförbränna men styrketräning är otroligt bra för din kropp så lätt styrketräning är alltid bra.Men viktigaste av allt måste jag nog säga är att hitta en träningsform DU gillar och känner att du kan utöva och pusha dig själv med så du inte tröttnar. För resultat ser du lättast när du inte tänker på det konstant, så om du har kul på grupp pass kör grupppass och kanske släng in 30 min cardio efter så du svettas lite extra.

2011-09-03 @ 05:23:57
URL: http://theweirdone.blogg.se/
Postat av: Paris

som sagt går ju inte att punktförbränna som någon sade. Löpning och kondition är bra :) sen om man vill bli hård (JA DET HETER SÅ!) så måste man se till att få i sig bra kost med mycket proteiner och skit.Kolla in sofilindberg.myshowroom.se :)(BTW så ser det där jättevidrigt ut haha :P jag ba wtf is that?! :D )

2011-09-03 @ 16:46:10
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: E.

Emy: Fett kan inte bli muskler, och muskler kan inte bli fett. Fattar inte folk att det är två helt olika saker...? Fett tar dessutom mer plats än muskler och kräver inte lika mycket energi. Detta innebär att styrketräning förvisso gör dig tyngre, eftersom muskler väger mer än fett, men det spelar ingen roll eftersom det gör dig tightare och ökar din förbränning. En muskulös kropp förbränner alltså mer i vila än en mindre tränad kropp. Att först deffa och sedan bygga muskler är inte ett dugg optimalt. Här kan man läsa mer: http://articles.elitefts.com/articles/training-articles/what-women-should-never-do-but-often-do-while-trying-to-get-in-shape-part-1-of-6/Mitt tips till dig som har bloggen är dock att inte fråga efter råd på bloggen eller aftonbladet eller liknande, då de flesta svaren kommer vara okunniga, oseriösa eller både och. Läs på t.ex. kolozzeums forum och skaffa dig ordentliga kunskaper som inte grundar sig på aftonbladets "tappa 5 kilo till midsommar!!!"-artiklar. Kunskap är grunden för all framgångsrik och hälsosam träning. Lycka till!

2011-09-07 @ 19:22:32
Postat av: Simone

Lchf, powerwalks och plankan. Woooho!:)

2011-09-20 @ 14:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0